Sex tecken på att du är nära skilsmässa

Ibland måste du ärligt erkänna att det finns allvarliga problem i ditt förhållande, och du närmar dig oundvikligen skilsmässa. För att känna igen det kritiska ögonblicket kommer vi att berätta om några av de tecken som talar öppet om det förestående brottet.

ett. Sarkasm. Hånfulla kommentarer tyder på respektlöshet. Därför, om du märker att du inte missar ett tillfälle att www.berghs-soc.com/7-tecken-p-att-din-man-fortfarande-ar-kar-i-dig/ på något sätt förolämpa din partner eller om du ständigt får kaustiska uttalanden, tyder detta på en förlust av förståelse för varandra.

2. Kritik. Hårda uttalanden på grund av beteende, handlingar eller passivitet kan komma ihåg länge av vem som helst. Försök att undvika hårda kommentarer, läror och kritiska förmaningar i familjerelationer.

3. Att erkänna misstag. Det är svårt att erkänna att något gick fel med dig. Det är lättare att bryta mot en nära och kära och skylla honom. I det här fallet är det nödvändigt att diskutera situationen lugnt. Låt din partner veta att ingen dömer honom och att det som hände inte hotar världens ände.

fyra. Kall. Om de ger monosyllabiska svar på dina frågor och försöker undvika en konversation på alla möjliga sätt, tyder detta på kommunikationsproblem och brist på ömsesidig förståelse.

fem. Brist på sex. Detta är den första signalen att du har kommunikationsproblem. Sex är en obligatorisk del av familjerelationer. Och om det inte finns något begär för varandra, bör du tänka på mångfald.

6. Ovillighet att lösa problem. Om din partner inte bryr sig om vad som händer i ditt förhållande, och han inte vill lösa familjeproblem, kanske han inte ser en framtid med dig.